Genoa til Arbatax Ferge

Genoa Arbatax fergeruten knytter Italia med Sardinia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Tirrenia. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 15 timer 29 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Genoa Arbatax fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Genoa - Arbatax Fergeselskaper

  • Tirrenia
    • 2 Ukentlige Avganger 15 t 29 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Genoa Arbatax priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Genoa Arbatax ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Genoa Guide

Den italienske byen Genova ligger ved middelhavskysten i regionen Liguria. Byens gamle bydel, som har en lang og rik historie i kunst, musikk, arkitektur og gastronomi ble erklært et Unesco verdensarv område i 2006. Dessuten ble byen erklært den europeiske kulturhovedstaden i 2004.

Labyrinten av torg og smale gater utgjør Genovas historiske sentrum. Det er innflytelse fra middelalderen og det 16. århundret her. Besøkende kan se rester fra murerne fra det 17. århundret nær San Lorenzo Katedral.

Genovas havn er Italias største kommersielle og industrielle havn, og en av de travleste havnene i middelhavet. Fergeterminalen, som ligger i Chiappella mellom Ponte Asserto og Ponte Colombo, er på mange etasjer og med god adgang for rullestoler. Ferger fra havnen seiler generelt mot Sardinia, Sicilia, Korsika, Spania, Tunisia og Marokko.

Arbatax Guide

Den italienske byen Arbatax ligger på øya Sicilia og er omgitt av en storslått rekke av fjell, som er øyas høyeste. Beliggende ved siden av byens havn er et tårn fra det 17. århundret. I den sørlige delen av neset, omkring 3 km fra selve byen, ligger S. Gemiliano Tower. Disse stedene, sammen med mange andre beliggende innenlands, gir besøkender mange ting å utforske både i byen og det omkringliggende området.

Det menes at byens navn stammer fra det arabiske ordet for ”det 14 tårn” som kan være en henvisning til det vakttårnet som ble bygget av de spansker for å beskytte byen mot angrep.

Fra Arbatax havn er det fergeforbindelser til det italienske fastland via Civitavecchia, Genova, Fiumicino, Olbia og Cagliari.