Golfo Aranci til Porto Vecchio Ferge

Golfo Aranci Porto Vecchio fergeruten knytter Sardinia med Korsika. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Golfo Aranci Porto Vecchio fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Golfo Aranci - Porto Vecchio Fergeselskaper

  • Corsica Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Golfo Aranci Porto Vecchio priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Golfo Aranci Porto Vecchio ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Golfo Aranci Guide

Golfo Aranci er beliggende på øya Sardinia i Olbia – Tempio, omkring 200 km nord for Cagliari og 13 km nordøst for Olbia. Mange turiste rbesøker strendene på selve golfen, men byens strender er også vakre og inkluderer Cala Moresca, Cala Greca, Sabina og spiaggia Bianca. Beliggende i nærheten er øya Tavolara, som er en marine reserve, og den vakre Capo Coda Cavallo.

Det er fergeforbindelser til Italia med daglige ferger til Civitavecchia, Livorno og Fiumcino.

Porto Vecchio Guide

Byen Porto Veccio ligger på øya Korsika, omkring 65 km øst for Sartene og 25 km fra Bonifacio. Byen ble bygget på stedet av en tidligere saltsump og er årsaken til at regionen ikke ble utviklet før det 20. århundret, for sumpen var infiserte med mygg og malaria. Sumpen ble drenert i det 20. århundret, og byen kunne utvikle seg. På tross av denne relativt nylig utvikling, var det et citadell beliggende på en brett som daterer tilbake til det 16. århundret, og som i dag former en del av den nåværende byen, mens den annen delen er byens marina.

Den maleriske marinaen har mange kaféer og restauranter, og er et godt sted å slentre gjennom og nyte en avslappende sommer kveld med venner og familie.