Helsingfors til Riga Ferge

Helsingfors Riga fergeruten knytter Finland med Latvia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Tallink Silja. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 18 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Helsingfors Riga fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Helsingfors - Riga Fergeselskaper

  • Tallink Silja
    • 5 Ukentlige Avganger 18 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Helsingfors Riga priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Helsingfors Riga ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Helsingfors Guide

Helsinki ligger i Uusimaa regionen sør i Finland ved bredden av Finskebukta. Finlands hovedstad ligger ca. 80 km nord for den estiske hovedstaden Tallin, 400km nord for Sveriges hovedstad Stockholm og ca. 300km vest for St Petersburg i Russland. Helsinki ses på som en av de store byene i Nord-Europa og er hovedsetet for politikk, økonomi, kommersielle tjenester og kultur i landet. Populære museum i Helsinki er Nasjonalmuseet i Finland, som er Finlands største. Museet huser samlinger datert fra forhistorisk tid til nå, og ligger i et slott som er bygget i nymoderne middelalder-stil. By-museet i Helsinki, Nasjonal Galleriet og Design Museet er andre museer som er verdt et besøk. Helsinkis havn er den største i Finland og den nest største i de Nordiske landene og har tre ulike kaier og 6 ulike passasjer terminaler. Fergetjenestene går fra Helsinki til Stockholm i Sverige, Travemunde i Tyskland og Tallin i Estland.

Riga Guide

Riga er hovedstaden i Latvia og ligger ved munningen av elven Daugava, ved bredden av Rigabukten, i Østersjøen. Riga er en multikulturell by med en lang historie.

Rigas kommersielle havn ligger i byens hjerte. Det er to primære passasjerruter gjennom havnen. Det er en fergeforbindelse til Stockholm i Sverige, med en seiltid på omkring 17 timer, og en fergeforbindelse den tyske havnen Lubeck med en seiltid på omkring 31 timer.