Helsingfors til Riga Ferge

Helsingfors Riga fergeruten knytter Finland med Latvia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Tallink Silja. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 18 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Helsingfors Riga fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Helsingfors - Riga Fergeselskaper

  • Tallink Silja
    • 4 Ukentlige Avganger 18 t 30 min
    • Få pris

Helsingfors Guide

Helsinki ligger i Uusimaa regionen sør i Finland ved bredden av Finskebukta. Finlands hovedstad ligger ca. 80 km nord for den estiske hovedstaden Tallin, 400km nord for Sveriges hovedstad Stockholm og ca. 300km vest for St Petersburg i Russland. Helsinki ses på som en av de store byene i Nord-Europa og er hovedsetet for politikk, økonomi, kommersielle tjenester og kultur i landet. Populære museum i Helsinki er Nasjonalmuseet i Finland, som er Finlands største. Museet huser samlinger datert fra forhistorisk tid til nå, og ligger i et slott som er bygget i nymoderne middelalder-stil. By-museet i Helsinki, Nasjonal Galleriet og Design Museet er andre museer som er verdt et besøk. Helsinkis havn er den største i Finland og den nest største i de Nordiske landene og har tre ulike kaier og 6 ulike passasjer terminaler. Fergetjenestene går fra Helsinki til Stockholm i Sverige, Travemunde i Tyskland og Tallin i Estland.

Riga Guide

Riga er hovedstaden i Latvia og ligger ved munningen av elven Daugava, ved bredden av Rigabukten, i Østersjøen. Riga er en multikulturell by med en lang historie.

Rigas kommersielle havn ligger i byens hjerte. Det er to primære passasjerruter gjennom havnen. Det er en fergeforbindelse til Stockholm i Sverige, med en seiltid på omkring 17 timer, og en fergeforbindelse den tyske havnen Lubeck med en seiltid på omkring 31 timer.