Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2674 ruter og 690 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Ischia

Ischia er en italiensk øy i Napoli-bukten. Den er av vulkansk opprinnelse og den største av de pglegreanske øyene, som ligger 30 kilometer fra byen Napoli.

Ischia dekker et område på 46 kvadratkilometer og betraktes som buktens mest attraktive øy, tett etterfulgt av dets berømte motstykke Capri, for dets plettfrie strender og vulkanske terrang. Spektakulære termiske kursteder og varme kilder, som er spredt over hele øya, tiltrekker fortsatt bare en brøkdel av de turistene som strømmer til Capri, noe som resulterer i roligere kystlinjer og billigere spisesteder.

Etter å ha sett mange invasjoner på grunn av den strategiske beliggenheten, har Ischia en rekke ødelagte tårn og utposter. Bygget i 474 f.Kr., ble det aragonske slottet bygget på en stor stein av Hiero I av Syracuse, og er nå det mest besøkte stedet på Ischia. Festningen er tilgjengelig gjennom en lang tunnel med store åpninger og gemmer et lite kapell innvenndig dedikert til skytshelgenen av øya, og er et must see. Ischia var også et viktig stopp på handelsruten fra Hellas til Nord-Italia i det 8. århundre.

Gardens og La Mortella og Villa Ravino er det perfekte sted for utsikt over øya. Sistnevnte ble nylig notert som den mest miljøvennlige eiendommen i Sør-Italia av det europeiske parlamentariske observatoriet, med en botanisk hage og en av de rikeste samlingene av kaktus og sukkulenter, kjent som vannlagrings planter, dyrket i Europa.

Konstratene i atmosfæren har de nordlige kystbyene Casamicciola Terma, Forio og Ischia Porto livlige barer og fremragende restauranter, mens sør, uten biler og trafikk, er fylt med tette kastanjeskoger med høyeste topp, Monte Epomeo i horisonten. Hver by deler imidlertid felles grunn over det lokale kjøkkenet, og serverer utsøkt sjømat, kanin og aromatiserte lakrids likør.

Ischia ligger i det nordvestlige hjørnet av Napoli-Bukten, og er godt forbundet med ferge fra Sorrentine halvøya, havnen i Pozzuoli, byen Napoli og de omkringliggende øyene av et utvalg av fergeselskaper. Det er flere ukentlige avganger og seiltiden varer gjennomsnittlig fra 30 til 90 minutter, avhengig av avgangsstedet.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Medmar
    • Få pris
  • Alilauro
    • Få pris
  • Caremar
    • Få pris

Ruter og havner i Ischia