Klaipeda til Rostock Ferge

Klaipeda Rostock fergeruten knytter Litauen med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TT Line. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 29 timer 40 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Klaipeda Rostock fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Klaipeda - Rostock Fergeselskaper

  • TT Line
    • 2 Ukentlige Avganger 29 t 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Klaipeda Rostock priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Klaipeda Rostock ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Klaipeda Guide

Byen Klaipeda er beliggende ved munningen av elven Dane i Litauen. Den ligger på stedet, hvor elven løper ut i Østersjøen og er landets tredje største by. Byen har en rik historie og en varieret fortid, og har i forskjellige perioder vært under styret av hertugdømmet Preussen, det tyske keiserriket og den sovjetiske sosialistiske Republikk. Denne arven gjør byen til et interessant sted å besøke, og de fleste attraksjonene ligger i sentrum. Noen av byens eldre bygninger har maleriske bindingsverk konstruksjon, som svarer til den man finner i Danmark, Tyskland, Frankrike, England og det sørlige Sverige.

Byens havn spiller en viktig rolle i Litauens transportnett, og det er fergeforbindelser til Kiel og Karlshamn.

Rostock Guide

Den tyske byen Rostock er den største byen i den nordlige delstaten Mecklenburg-Vorpommern og ligger omkring 12 km fra Østersjøkysten, på bredden av Warnow-elven. Byens universitet, University of Rostock, ble grunnlagt i 1419 og er en av de eldste i Tyskland og også et av de eldste i verden. Universitetets botaniske hage, Botanischer Garten Universitat Rostock, er åpen for offentligheten og er et deilig sted å besøke. Rostock er også hjemsted for den årlig Hanse Sail Festival, hvor man kan se mange store seilskip og museum fartøyer. Festivalen er svært populær og tiltrekker omkring 1.5 millioner besøkender hvert år.

Byens havn er en av de viktigste havnene i Europa og er Tysklands største. Det er fergeservicer fra Rostock til Gedser i Danmark (2 timer) og Trelleborg i Sverige (5 timer og 45 minutter).