Langesund
Hirtshals
Ferger til Danmark
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Langesund til Hirtshals Ferge

Langesund Hirtshals fergeruten knytter Norge med Danmark. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Fjord Line. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Langesund Hirtshals fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Langesund til Hirtshals?

  Fergetiden fra Langesund til Hirtshals er omtrent 4h 30m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvor mye koster fergen fra Langesund til Hirtshals?

  Fergeprisen fra Langesund til Hirtshals kan variere avhengig av sesong. Gjennomsnittsprisen for en ferge fra Langesund til Hirtshals er 164 €.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Langesund og Hirtshals?

  Det er 1 fergeoperatører for Langesund til Hirtshals, og dette er
  • Fjord Line
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Langesund til Hirtshals?

  Bestill ferger fra Langesund til Hirtshals gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Langesund til Hirtshals?

  Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Langesund til Hirtshals med
  • Fjord Line
 • Kan du ta med bilen din på fergen fra Langesund til Hirtshals?

  Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Langesund til Hirtshals med
  • Fjord Line
 • Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Langesund til Hirtshals?

  Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Fjord Line
 • Hva er avstanden fra Langesund til Hirtshals?

  Avstanden mellom Langesund til Hirtshals er omtrent 84 nautiske mil.

Langesund Guide

Den norske havnebyen Langesund er en av de mest populære destinasjonene i sommermånedene. Byen ble grunnlagt i 1765, og har en lang tradisjon som en havn der tømmer ble fraktet til og fra og skipsbygging. Byen er kjent for alle soldagene som de har i løpet av et år, og dette har gjort byen til en populær destinasjon. I sentrum er det mange eksempler på velbevarte og restaurerte bygg som går helt tilbake til 1700- tallet. For de som er interessert i natur og omgivelser har byen interessant geologi og flora. Ting som er verdt å se i byen er Wrightegaarden som har huset artister på scenen som Bob Dylan, Elton John, A-Ha og Little Richard.
En av de mest kjente landemerkene er likevel Langøytangen fyr som ligger helt på tippen av Langøya rett uten for Langesund.

Fra Langesund er det en daglig fergeavgang til Hirtshals i Danmark.


Hirtshals Guide

Hirtshals er en havneby som ligger i Vendsyssel, øverst på den jyske halvøya i det nordlige Danmark. Byen har utviklet seg rundt en menneskeskapt havn som ble bygd mellom 1919 og 1931. I 1925 ble også byen knyttet til resten av Danmark via jernbanelinjen Hirtshals- Hjørring. Hirtshals sin fiskeflåte er en av de største i Danmark, og av den grunnen ble havnen utbygd i 1966 for å kunne legge til rette for større trafikk. I tillegg til fiske er turisme i sommermånedene veldig viktig for byen.
Byens butikker er alltid fylt med mennesker som ankommer med fergene som legger til kai i havnen. Det er spesielt nordmenn som besøker og handler i butikkene året rundt.
I Hirtshals finner du en av Europas største akvarium, Nordsøen Oceanarium som har over 70 forskjellige typer arter, og har som hovedfokus å vise det som finnes i havet i Nordsjøen.

Fra havnen finnes det fergeforbindelser til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjördur på Island og Torshavn på Færøyene.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.