moby_lines_moby_corse

Moby Corse

Drevet av Moby Lines

Moby Ciorse er en av Moby Lines cruise ferger og masser av fasiliteter til å holde deg underholdt under overfarten. Det er et utvalg av lugarer og seter, en underholdningssalong, buffet og a la caret restaurant, pizzapoint, snackbar, shopping område, lekeområde og mer.

Lugar/seter om bord

Det er et utvalg av innvendige og utvendige lugarer med air kondisjon og bad. Det er også et sitteområde.

Mat og drikke om bord

Det er et utvalg av spise- og drikkesteder på Moby Corse. I a la carte restauranten er det en lekker meny som inkluderer typiske middelhavsingredienser, mens buffet restauranten tilbyr et stort utvalg av lekre retter, inkludert en barnemeny. Autentisk italiensk pizza kan kjøpes ved pizzapoint og det er også en snackbar. Når du har spist kan du nyte en avslappende kveld i show salongen med cocktails, mens du lytter til levende musikk.

Shopping om bord

I butikken om bord kan du kjøpe tøy, leketøy, magasiner og bøker, samt lokale Korsika produkter.

Reisende med barn

Moby Corse har et dedikert lekeområde og et videospill område for de eldre barna.

Tilgjengelighet

Hvis du har bruk for assistanse under reisen din skal du opplyse om dette når du booker fergebilletten din og sikre at du ankommer til havnen minst to timer før avgangen, hvor du skal kontakte personalet.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Moby Corse guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Moby Corse anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!