moby_lines_moby_drea

Moby Drea

Drevet av Moby Lines

Den luksuriøse cruise ferge Moby Drea kan bære opp til 1900 passasjerer og 500 kjøretøyer. Om bord finner du lugarer og suiter, a la carte restaurant, buffet restaurant, pizzapoint, pub, svømmebasseng, sitteområde, lekeområde og mer.

Lugar/seter om bord

Det er et utvalg av 400 innvendige og utvendige lugarer, samt et utvalg av suiter. Hvis du foretrekker å reise uten lugar er det et sitteområde med behagelige sitteplasser.

Mat og drikke om bord

I a la carte restauranten er det et utvalg av retter eller du kan prøve buffet restauranten som tilbyr et utvalg av friske retter og en barnemeny. Du kan kjøpe autentisk italiensk pizza ved Pizzapoint og det er også en iskiosk. Hvis du vil have en drink kan du nyte en i Lido Bar på soldekket eller hvis du ønsker en avslappende kveld kan du besøke Admiral Pub.

Shopping om bord

I butikkene om bord finner du et utvalg av tøy, leketøy, magasiner, bøker og mer.

Ytterligere fasiliteter om bord

Moby Drea har også en gelateria, svømmebasseng med solarium og en show salong.

Reisende med barn

Moby Drea holder barn underholdt under reisen og har et stort ”happy Moby” lekeområde. Det er også et lokale med videospill til de eldre barna.

Tilgjengelighet

Hvis du har bruk for assistanse under reisen din skal du opplyse om dette når du booker din fergebillett og sikre at du ankommer til havnen minst to timer før avgang hvor du skal kontakte personalet.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Moby Drea guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Moby Drea anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!