Nice til Golfo Aranci Ferge

Nice Golfo Aranci fergeruten knytter Frankrike med Sardinia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Sardinia Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 12 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Nice Golfo Aranci fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Nice til Golfo Aranci Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Frankrike til Sardinia side.

Nice - Golfo Aranci Fergeselskaper

  • Corsica Sardinia Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 12 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Nice Golfo Aranci priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Nice Golfo Aranci ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Nice Guide

Den franske byen Nice ligger på landets sørøstlige kyst ved Middelhavskysten. Det er den nest største byen i Provence-Alpes-Cote-d’Azur regionen, etter Marseille. I de siste årene har byen opplevd en økonomisk, kulturelt, kunsterisk og arkitektonisk utvikling, men Nice har vært et deilig feriested i århundre for turister og er innen kjøre avstand til andre turistmål i regionen, inkludert Cannes, Antibes og Villefrance-sur-Mer.

Havnen ligger i byens hjerte, og har fergeforbindelser til Korsika, Calvi, Bastia, Ajaccio og Ile Rousse. Passasjer fasiliteter inkluderer en turistinformasjon, parkering, bad, toaletter, offentlige telefoner og baby skifte område.

Golfo Aranci Guide

Golfo Aranci ligger på nordøst kysten av Sardinia i Italia. Byen er veldesignet med gode fergeforbindelser til resten av Italia og er bare et par kilometer fra Porto Rotondo og 15 km fra Olbia. Det er enighet omkring den nøyaktige betydningen av Golfo Arancis navn. En betydning har det at navnet stammer fra et skipsvrak som var full av appelsiner, og en annen, er knyttet til det sardinske uttrykk ”granci”, som er de krabbene som finnes i området.

Besøkender til Golfo Aranci har også en tendens til å besøke det marine reservatet som ligger på den nærliggende øya Tavolara. Også populært med besøkender, er det store utvalget av vannsport, som man kan nyte i det deilige, varme vann, som finnes på byens kyster.

Det er daglige fergeservicer fra byens havn til Civitavecchia, Livorno og Fiumcino.