Palau til Bonifacio Ferge

Palau Bonifacio fergeruten knytter Sardinia med Korsika. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Moby Lines. Det er opp til 12 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Palau Bonifacio fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Palau - Bonifacio Fergeselskaper

  • Moby Lines
    • 12 Ukentlige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris

Palau Guide

Palau er en stor turistby på den nordligste spissen av den sardinske kysten og står foran øygruppen La Maddalena.
Turist marina ligger sør for kaiplassen og er forbeholdt ferger til Palau og i sommermånedene er den full av båte i alle former og størrelser.
Byen er vokst betydelig i de siste årene, med komplekt av villaer og etasjehuse oppad kysten.
I dag er byen en selvstendig kommune og har ekstraordinær suksess i den internasjonale turismen.
Med kystlinjen dens er Palau ett av de stedene som er best tilpasset til seilas og windsurfing.

Bonifacio Guide

Bonifacio er en by som ligger på den sørlige spissen av den franske øy Korsika. Den ligger ved Middelhavskysten og er skilt fra den italienske øya, Sardinia av Bonifaciostrædet, som er omkring 11 km bred.

Byen, som er hjemsted for øyas eneste havn på sørkysten, er en populær turist destinasjon om sommeren, på grunn av strendene dens og de historiske monumentene som inkluderer Torra di Sponsaglia, Torra di Saint Amanza, Eglise Sainte-Majeure de Bonifacio og Eglise Saint-Dominique de Bonifacio.

Det er to viktige forhistoriske steder tett på byen. Kammergraven Vasculacciu, som ligger i nærheten av Figari på den nordlige delen av øya, og den gamle hulen av Araguina-Sennola nær landsbyen Capello.