Perhentian Sunny Travel

Perhentian Sunny Travel er et pålitelig selskap som har billige fergetjenester til øyene som former Malaysia , spesielt på østkysten. Tjenesten brukes av turister,backpackere og lokalbefolkningen. De mest populære rutene er til Pulua Perhentian Besar og Pulua Perhentian Kecil som er to av hovedøyene som former Perhentian Island- øyene. Utsikten fra båten er idyllisk og ombord kan du prøve snorkling og dykking. Så det er som en utflukt i seg selv.

Selskapet bruker vanligvis bare et fartøy - en hurtigbåt som kjører i et raskt og jevnt tempo. De aller fleste turene er korte, vanligvis ca. 35-40 minutter, derfor er fasilitetene ombord ganske enkle, men sitteplassene er komfortable og gir en fantastisk utsikt utover vannet.

Personalet ved havnen er vennlige og er ivrige etter å hjelpe passasjerer som er forvirret eller ikke vet hvor de skal gå ombord. Når du går ombord er det bare å spørre etter hjelp fra mannskapet.

Med directferries.no kan du finne Perhentian Sunny Travel seilplaner, billettpriser og booke Perhentian Sunny Travel fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Perhentian Sunny Travel med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre