Portoferraio til Bastia Ferge

Portoferraio Bastia fergeruten knytter Elba med Korsika. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Portoferraio Bastia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Portoferraio - Bastia Fergeselskaper

  • Corsica Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Portoferraio Bastia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Portoferraio Bastia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Portoferraio Guide

Den italienske byen Portoferraio ligger i Livorno provins, på katen av havnen på øya Elba. Byens navn stammer fra det italienske for ”jern port”, etter jern møller i og omrking byen. Det er på grunn av disse at byens vekst startet i det 19. århundret. I denne perioden ble Portoferraio hovedpunkt for transport av jern til fastlandet.

En av de mest populære turistattraksjonene i byen er dens gamle historiske murer, som er ganske godt bevrt, og ble bygget for å beskytte byen. Plassert i nærheten er den lille landsbyen Le Grotte, hvor besøkende kan se restene av en romersk villa fra den keiserlige perioden.

Det er fergeforbindelser fra byen til Piombino, Bastia og Cavo.

Bastia Guide

Bastia ligger på østkysten av Korsika mot Italia med utsikt mot den toskanske skjærgården. Bastia er den nest største byen på øya. Nord for Bastia er Le Cap Corse, som er en halvøy med flere genovesiske tårn og et stort naturreservat som er populært blant turgåere. Den gamle havnen (Vieux Port) ligger i den sørlige delen av byen og er et populært sted for å gå en tur og se de slitte bygningene som ligger rundt fiskehavnen, som minner deg litt om de du kan se i Venezia. Fra havnen kan du gå gjennom ‘Romieu hagen’ som vil ta deg til festninga over havna, som er den opprinnelige genovesiske byen. Denne delen var beskyttet av murvegger og ble bygget på 1400-tallet og inkluderer Porte Louis XVI som er hvor du går inn til festninga.

Frå Bastia er det fergetjenester til Frankrike (Marseille, Nice og Toulon) og Italia (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).