Athen (Rafina)
Rethymno
Ferger til Kreta
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Athen (Rafina) til Rethymno Ferge

Hos Direct Ferries er vi fokusert på å hjelpe deg med å finne den beste prisen på Athen (Rafina) Rethymno overfarter mellom Athen og Kreta raskt og lett.

Bruk vår Athen (Rafina) Rethymno ferge guide til å finne al den informasjonen du trenger for å booke fergebilletten din til Kreta, inkludert hvem som seiler på Athen (Rafina) Rethymno ruten.

Det er raskt og lett å få en billettpris! Du skal bare velge avgangspunktet ditt fra Pris-søk, Athen (Rafina) Rethymno i rute menyen, antall passasjerer og søke.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Athen til Kreta
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Rafina og Rethymno?

Det er 0 fergeoperatører for Rafina til Rethymno, og dette er

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Rafina til Rethymno?

Bestill ferger fra Rafina til Rethymno gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Rafina til Rethymno?

Nei, du kan ikke reise som fotpassasjer, for øyeblikket kan du bare reise på fergen med et kjøretøy.

Kan du ta med bilen din på fergen fra Rafina til Rethymno?

Nei, bare fotpassasjerer kan reise med fergen.

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Rafina til Rethymno?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt om bord på fergene.

Athen (Rafina) Guide

Den greske byen Rafina ligger på østkysten av Attikaregionen i Hellas. Byen og hamnen ligger på kysten av Egeerhavet nordøst for Penteli fjella. Athen ligger rundt 25km vest for Rafina, og de to byene Artemida og Nea Makri ligger like ved. Byen er et populært sted å reise for athenere, og de reiser ofte hit for å spise på de ulike fiskerestaurantene som ligger langs hamnen. Ofte ser du dagens fangst ligge i is utenfor restaurantene.
Hamnen til Rafina er den nest største i Atticaregionen, etter Piraeus, men det ser ut som det blir forandringer i dette siden de driver med utbygging av havna i Lavrio. Fergene fra Rafina har forbindelser til sør i Euboea og en rekke øyer i Kykladene. Du kan ta både høyhastighetsferger og konvensjonelle ferger fra denne havna


Rethymno Guide

Den vakre historiske byen Rethymno er beliggende mellem Heraklion og Chania, og er den tredje største byen på øya Kreta.

Rethymno har enestående natur og en variasjon av landskap med blomstrende daler, barkse fjell, klippefylt kyster og lange sandstrender. Den østlige siden av regionen er for det meste fjellrik, mens den nordlige og sørlige siden har fantastiske strender, som er populære om sommeren.

Rethymno er en av de best bevarte middelalderbyene i Hellas, med venetianske befestningsverker, ortodokse og katolske kirker, moskeer, storslåtte venetianske villaer, buer og brosteinsbelagte gater.

Den venetianske havnen er antagelig ett av de mest populære stedene i byen. Den lille havnen var av stor strategisk betydning i den venetianske perioden, og har gjennomgått en lang rekke konstruksjoner siden 1300. I dag ligger kafeer og restauranter langs havnen.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.