Rostock til Visby Ferge

Rostock Visby fergeruten knytter Tyskland med Gotland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Hansa Destinations. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 12 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Rostock Visby fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rostock - Visby Fergeselskaper

  • Hansa Destinations
    • 2 Ukentlige Avganger 12 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rostock Visby priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rostock Visby ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rostock Guide

Den tyske byen Rostock ligger i Mecklenburg Vorpommern-regionen i Nord-Tyskland, ved elven Warnow. Byens sentrum ligger rundt 12 km sør for Østersjøkysten. En av de populære attraksjonene i denne byen er Neuer Markt og det gotiske rådhuset som ble bygd på 1200-tallet. På 1900-tallet ble fasaden på rådhuset forandret og det ble lagt til en bankettsal. Det er også flere gavl hus i denne byen som er fra 1400- og 1500-tallet som har blitt restaurert. Byen hadde en rekke hus som var i hanseatisk stil, men disse ble bombet i et luftangrep i 1942. I byen finner du en av verdens eldste universitet, Universitet i Rostock som åpnet i 1419. Havnen i Rostock er Tysklands største, og har blitt en av Europas viktigste havner etterhvert, på grunn av de gode forbindelsene til både Trelleborg i Sverige ( 5 timer og 45 min) , Gedser i Danmark ( 2 timer) og Hank i Finland ( 22 timer ). Det er også gode veiforbindelser fra Rostock og videre inni Europa. Når du ankommer Rostock vil du finne alt ifra gode kafeer, restauranter, shoppingområder og steder der du kan veksle penger.