Trieste til Durres Ferge

Trieste Durres fergeruten knytter Italia med Albania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Adria Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 27 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Trieste Durres fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Trieste - Durres Fergeselskaper

  • Adria Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 27 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Trieste Durres priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Trieste Durres ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Trieste Guide

Byen Trieste ligger i den nordøstlige delen av Italia i enden av en smal stripe land mellom Adriaterhavet og Slovenia. Byens historie er blitt sterkt påvirket av plasseringen sin i pissen av Triestebukten, ved skilleveien mellom latin, slavisk og tyske kulturer. Byen har en rekke teatre og en blomstrende kultur sene. Teatrene i byen omfatter Opera Teatro Lirico Giuseppe Verdi, Politeama Rossetti, Teatro La Contrada Og Teatro Miela. En populær attraksjon i byen er Castello Miramare, som ble bygget mellom 1856 og 1860 og er beliggende på vannfronten, omkring 8 km fra byen. Slottets hager er åpner for offentligheten og har en rekke trær og to dammer, hvorav den ene er kjent for svanene sine og den annen for lotusblostemne sine.

Det er tilstrekkelige fasiliteter i havnen, hvorfra det er fergeforbindelser til Pula i Kroatia og Igoumenitsa i Hellas.

Durres Guide

Byen Durres er beliggende på Albanias vestkyst ved Adriaterhavskysten, ca. 35 km fra Tirana, Albanias hovedstad og 30 km fra Tiranas internasjonale lufthavn. Durres ligger også bare ca. 300 km fra Baria og 200 km fra Brindisi, som ligger på kysten av en af de smaleste delene av Adriaterhavet. Byen kan spores tilbake til 627 f.kr., og er hjemsted for Durres Ancient City Wall, også kalt Durres Castle, og det største amfiteater på Balkan, som ligger nær byens havn. Andre populære bygninger i byen omfatter hovedbiblioteket dens, det kulturelle sentrum, og museer.