Vi beklager, men Ventspils - Travemunde servicen er ikke lengre tilgjengelig.
...

Ferger til Ventspils - Travemunde

Ventspils - Travemunde servicen ble drevet av Stena Line.

Selv om denne fergeruten for øyeblikket ikke er tilgjengelig, kan vi tilby alternative fergeoverfarter som sejler fra Latvia eller til Tyskland.

Trykk på nedenstående lenker for mer informasjon eller velg i menyen til venstre for å sammenligne billettpriser, seilplaner og booke fergebilletten din.

VentspilsTravemunde alternativer

Gjennomsnittlige Ventspils Travemunde priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ventspils Travemunde ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ventspils Guide

Ventspils ligger i den nordvestlige delen av Latvia i den historiske regionen Kurland og er landets 6. største by. Den ligger på Østersjøkysten og er berømt for sine store konserter, festivaler og mange andre fritidsaktiviteter og kulturelle arrangementer, som tiltrekker mange besøkender hvert år.

Byens havn er isfri og har fergeoverfarter til Sverige og Tyskland.

Travemunde Guide

Den tyske byen Lubeck er kjent for sine mange gotiske bygninger og for sin velsmakende marsipan. Den mest populære turistattraksjonen i byen er nok Holstentor gateway fra det 15. århundret, som har et eventyrlig utseende med sine to sylindriske tårn. En sjarmerende middelalderby ligger bak dette, og her kan man se andre historiske bygninger, og dette resulterte i at byen ble erklært et Unesco verdensarv område i 1980. faktisk kan de fleste av byens mest populære attraksjoner finnes i den gamle bydelen, kalt Altstadt.

Byens store havn ligger på bredden av Østersjøen, innen forstaden av Travemunde, og her finner man også flere hyggelige strender. Omkring Lubeck og dens mange offentlige plasser, finner man en rekke historiske attraksjoner. Av særlig interesse er Rathaus fra det 13. århundret, Lubeck Domkirke fra det 12. århundret, og Heiligen Geist Hospital,. Som er det eldste sykehus i Tyskland og daterer tilbake til 1227.