Visby til Rostock Ferge

Visby Rostock fergeruten knytter Gotland med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Hansa Destinations. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 13 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Visby Rostock fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Visby - Rostock Fergeselskaper

  • Hansa Destinations
    • 2 Ukentlige Avganger 13 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Visby Rostock priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Visby Rostock ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rostock Guide

Den tyske byen Rostock er den største byen i den nordlige delstaten Mecklenburg-Vorpommern og ligger omkring 12 km fra Østersjøkysten, på bredden av Warnow-elven. Byens universitet, University of Rostock, ble grunnlagt i 1419 og er en av de eldste i Tyskland og også et av de eldste i verden. Universitetets botaniske hage, Botanischer Garten Universitat Rostock, er åpen for offentligheten og er et deilig sted å besøke. Rostock er også hjemsted for den årlig Hanse Sail Festival, hvor man kan se mange store seilskip og museum fartøyer. Festivalen er svært populær og tiltrekker omkring 1.5 millioner besøkender hvert år.

Byens havn er en av de viktigste havnene i Europa og er Tysklands største. Det er fergeservicer fra Rostock til Gedser i Danmark (2 timer) og Trelleborg i Sverige (5 timer og 45 minutter).