Vi beklager, men Andros servicen er ikke lengre tilgjengelig.
...

Ferger til Andros

Vår ferger til Andros side er ikke lengre tilgjengelig, da det ikke tilbys ruter for øyeblikket.

Med mer enn 2500 ruter, er det mulig at vi tilbyr en egnet overfart i nærheten, så ta et kikk på vår havner, ruter og destinasjoner sider for mer informasjon eller kontakt oss for veiledning.

Du kan også se etter alternativer ved å velge fra menyene i pris-søk vår øverst på denne siden.

Ferger til Andros

Andros er den største, men tynnest befolket øy i Bahamas. Den er kjent lokalt som ”The Big Yard”.

Politisk betraktes den som én landmasse, men den består faktisk av tre store øyer, som kalles North Andros, Mangrove Cay og South Andros, sammen med hundredvis av holme, som er forbundet med elvemunninger.

Andros er et paradis for dykkere og snorklene, med verdens tredje største korallrev og den største konsentrasjonen av skyttegraver, kjent som ”blå huller”. ’The Tongue of the Ocean” er det mest berømte hullet, som går 2000 meter dybt i den nordlige seksjonen.

Korallrevet strekker seg over 300 km langs østkysten og tilbyr noen av de fineste fiske steder i Bahamas.

Andros er også hjem til det største nasjonalparken system i landet. De fem parkene utgjør 1,4 millioner acre.

I slutten av 1600-tallet ble Bahamas ofte besøkt av pirater. På Andros, er det en hule som menes å skjule en skatt begravet av Ridder Henry Morgan, en beryktet pirat fra det 17. århundret, som den populære ”Captain Morgans” rom er oppkalt etter.

Det er en ukentlig fergeservice til Fresh Creek i Andros Town fra Nassau i New Providence. Reisen tar omkring 3 timer, og drives av Bahamas Ferries.

Les mer Les mindre

Ruter og havner i Andros