De Egeiske Øyer

Slik bookes ferger fra De Egeiske Øyer til Tyrkia

Det er 4 fergeruter mellom De Egeiske Øyer og Tyrkia med 28 avganger ukentlig. Turyol leverer 2 ruter, Chios til Cesme seiler 14 avganger ukentlig & Mytilene til Ayvalik omkring 7 ganger ukentlig. Meander Travel leverer 2 ruter, Pythagorio til Kusadasi seiler 5 avganger ukentlig & Vathi til Kusadasi omkring 2 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra De Egeiske Øyer til Tyrkia for å sjekke informasjon.

De Egeiske Øyer Tyrkia kart

Trykk her for kart

Ferger fra De Egeiske Øyer til Tyrkia

Om De Egeiske Øyer:

De egeiske øyer ligger i Egeerhavet, mellom sør og østsiden av fastlands-Hellas og vestsiden av Tyrkia.

Det store området som dekkes av de egeiske øyer omfatter Kykladene, Dodekanesene, Nord-egeiske øyer, de Saroniske øyer, Sporadene, Kreta og de joniske øyer og Euboea. Øygruppen omfatter noen av de mest populære feriemålene som Kreta, Lemnos, Lesvos, Chios, Samos og Rhodos.

De egeiske øyer blir ofte sett på som den viktigste for gresk kultur og tradisjon. I tillegg til det åpenbare appellerende, sol og sand. Besøkende er tiltrukket av de tradisjonelle landsbyene hvitkalkede hus, så vel som de imponerende monumentene fra den forhistoriske sivilisasjonen som blomstret her.

Ferger er den primære metoden for å reise rundt øyene, og gjør det enkelt å komme seg rundt regionen.

Om Tyrkia:

Tyrkia ligger ved Middelhavet i det vestlige Asia, med en liten del i det sørøstlige Europa.

Landet knytter Europa og Asia, og er kjent for sine historiske steder og arkeologiske vidunder. Men bortsett fra de historiske levningene, er det mye mer å beundre; fra de skyhøye fjellene og frodige daler til de søvnige landsbyene og hvite sandstrender.