England

Slik bookes ferger fra England til Jersey

Det er 2 fergeruter mellom England og Jersey med 11 avganger ukentlig. Condor Ferries leverer 2 ruter, Poole til Jersey (St Helier) seiler 5 avganger ukentlig & Portsmouth til Jersey (St Helier) omkring 6 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra England til Jersey for å sjekke informasjon.

England Jersey kart

Trykk her for kart

Ferger fra England til Jersey

Om England:

England omfatter de sentrale og sørlige deler av Storbritannia, som ligger i det nordlige Atlanterhav, skilt fra det kontinentale Europa. Landet er det største av de fire landene som utgjør Storbritannia og har over 100 mindre øyer, inkludert Isle of Wight og Isles of Sicily.

London er hovedstaden både i England og Storbritannia. Den store og varierende byen er en global hovedstad for finans, kultur og mote.

Om Jersey:

Jersey er den største av de britiske kanaløyene, som ligger rett ut for Normandies kyst.

Fra maleriske fiskerby og gyldne strender på kysten til uspolert natur og kosmopolitiske havnebyer, har Jersey svært mye å by på med sin fine blanding av det beste fra England og Frankrike.