Gran Canaria

Slik bookes ferger fra Gran Canaria til Tenerife

Det er 2 fergeruter mellom Gran Canaria og Tenerife med 98 avganger ukentlig. Naviera Armas leverer 1 rute, Las Palmas til Santa Cruz de Tenerife som seiler 6 ganger daglig. Fred Olsen Express leverer 1 rute, Agaete til Santa Cruz de Tenerife som seiler 8 ganger daglig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Gran Canaria til Tenerife for å sjekke informasjon.

Gran Canaria Tenerife kart

Trykk her for kart

Om Gran Canaria:

Gran Canaria er en øy i den spanske øygruppen Kanariøyene, som ligger i Atlanterhavet ut for den nordvestlige kysten av Afrika.

På grunn av de forskjellige kilmaene og varierende landskap som finnes på øya, omtales den noen ganger som en ”miniatyr kontinent”. Unesco har erklært en tredjedel av øya et biosfærereservat på grunn av dens lange strender, grønne slukker og maleriske landsbyer.

Om Tenerife:

Tenerife er den største og best kjente av Kanariøyene med en kystlinje på 350 km, og over 10 millioner besøkende årlig.

Den største grunnen til at besøkende drar til Tenerife, er at øye hele året har solskinn.

Bortsett fra de fantastiske strendene og solskinn, har øya mye annet å by på med kløfter, spektakulære klipper, skoger og rester av forhistoriske dyr. Tenerife tilbyr en unik opplevelse for alle besøkende.