Guernsey

Slik bookes ferger fra Guernsey til Jersey

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Guernsey og Jersey levert av 2 fergeselskaper – Condor Ferries & Manche Iles Express. Guernsey til Jersey (St Helier) ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 1 time.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Guernsey Jersey overfart mellom Guernsey og Jersey (St Helier).

Guernsey Jersey kart

Trykk her for kart

Ferger fra Guernsey til Jersey

Om Guernsey:

Øya Guernsey ligger i den engelske kanal, og danner Bailiwich of Guernsey med øyene Alderney og Sark, samt et par mindre øyer.

Guernsey nyter flere solskinnstimer enn Storbritannia. Dens milde klima gjør at øyboende kan lage massevis av utendørs aktiviteter. Her finner du vakre strender, klippe stier og kan seile til nærliggende øyer.

Om Jersey:

Jersey er den største av de britiske kanaløyene, som ligger rett ut for Normandies kyst.

Fra maleriske fiskerby og gyldne strender på kysten til uspolert natur og kosmopolitiske havnebyer, har Jersey svært mye å by på med sin fine blanding av det beste fra England og Frankrike.