Italia

Slik bookes ferger fra Italia til Pontine Øyer

Det er flere fergeoverfarter fra Italia til Pontine Øyer. Ferger knytter pt. 3 havner i Italia med 2 havner på Pontine Øyer.

Det er 48 avganger ukentlig på 8 fergeruter som leveres av 3 fergeselskaper, inkludert SNAV, NLG & Pontina Navigazione. Den kortest overfart tar omkring 50 Minutter (Ischia (Casamicciola) til Ventotene ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Italia og Pontine Øyer. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Italia Pontine Øyer kart

Trykk her for kart

Om Italia:

Italia har flest Unesco verdensarvsområder i verden. Landet er kjent som fødestedet for den vestlige kulturen sammen med Hellas.

Italia er full av kunst og momumenter, og nesten hver eneste by byr på et par interessante steder. Fra de romerske ruinene, bysantinske byer og renessanse mesterverk til brosteinsbelagte gater, vakre kirker og fantastiske strender – Italia gir sjeldne opplevelser som ikke kan overvurderes.

Om Pontine Øyer:

De Pontinske Øyer er en gruppe av seks øyer, som ligger sør for Roma og nordvest for Napoli i Tyrrenhavet.

Øygruppen har vært relativt ukjent blant reisende, selv italienere, og er en av de best bevarte hemmelighetene i Italia. Med et mildt klima, vakker natur, kyster, attraktive landsbyer med fargerike hus og deilige havner, er De Pontinske Øyer et fantastisk reisemål for dem som gjerne vil nyte naturen.