Italia

Slik bookes ferger fra Italia til Slovenia

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Italia og Slovenia levert av 1 fergeselskap – Venezia Lines. Venezia til Piran ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 2 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Italia Slovenia overfart mellom Venezia og Piran.

Italia Slovenia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Italia til Slovenia

Om Italia:

Italia har flest Unesco verdensarvsområder i verden. Landet er kjent som fødestedet for den vestlige kulturen sammen med Hellas.

Italia er full av kunst og momumenter, og nesten hver eneste by byr på et par interessante steder. Fra de romerske ruinene, bysantinske byer og renessanse mesterverk til brosteinsbelagte gater, vakre kirker og fantastiske strender – Italia gir sjeldne opplevelser som ikke kan overvurderes.

Om Slovenia:

Slovenia er et land i sentral Europa på skilleveien mellom europeiske kulturer og handelsruter i de østlige alpene i den nordlige enden av Adriaterhavet.

Med et uberørt landskap av anødekkede tinder, turkis grønne elver og kystlinjen ved Adriaterhavet, er Slovenia et land full av kultur og landlig og rustikk sjarme, noe som gjør det til et fantastisk sted å besøke.