Joniske øyer

Slik bookes ferger fra Joniske øyer til Albania

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Joniske øyer og Albania levert av 4 fergeselskaper – Finikas Lines, Ionian Seaways, Joy Lines & Sarris Cruises & Lines. Korfu til Saranda ferge overfarten har daglige avganger med en seiltid fra omkring 30 Minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Joniske øyer Albania overfart mellom Korfu og Saranda.

Joniske øyer Albania kart

Trykk her for kart

Ferger fra Joniske øyer til Albania

Om Joniske øyer:

De Joniske Øyer er en rekke greske øyer langs Hellas vestkyst, som ligger i Det Joniske Hav. Øygruppen omfatter syv hovedøyer, samt mange mindre øyer.

De Joniske Øyer er et populært turistmål, og er best kjent for sine strende, krystallklart vann, vakre arkitektur, sjarmerende landsbyer og fantastiske landområder, og hver enkel av øyene har sin egen særskilte karakter.

Om Albania:

Albania er et land i det sørøstlige Europa, som har grenser mot Montenegro, Kosovo, Makedonia og Hellas, og kystlinjer mot Adriaterhavet og Det Joniske Hav. På grunn av landets geografiske plassering varierer været fra nord til sør.

Turismen i Albania er senteret omkring den 450 km lange kysten ved Adriaterhavet og det Joniske Hav som presenterer vakre uberørte strender og rolig hav.