Joniske øyer

Slik bookes ferger fra Joniske øyer til Albania

Det er 2 fergeruter mellom Joniske øyer og Albania med 58 avganger ukentlig. Finikas Lines leverer 2 ruter, Korfu til Saranda seiler 3 ganger daglig & Korfu til Himare omkring 2 ganger ukentlig. Ionian Seaways leverer 1 rute, Korfu til Saranda som seiler 3 ganger daglig. Joy Lines leverer 1 rute, Korfu til Saranda som seiler 14 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Joniske øyer til Albania for å sjekke informasjon.

Joniske øyer Albania kart

Trykk her for kart

Ferger fra Joniske øyer til Albania

Om Joniske øyer:

De Joniske Øyer er en rekke greske øyer langs Hellas vestkyst, som ligger i Det Joniske Hav. Øygruppen omfatter syv hovedøyer, samt mange mindre øyer.

De Joniske Øyer er et populært turistmål, og er best kjent for sine strende, krystallklart vann, vakre arkitektur, sjarmerende landsbyer og fantastiske landområder, og hver enkel av øyene har sin egen særskilte karakter.

Om Albania:

Albania er et land i det sørøstlige Europa, som har grenser mot Montenegro, Kosovo, Makedonia og Hellas, og kystlinjer mot Adriaterhavet og Det Joniske Hav. På grunn av landets geografiske plassering varierer været fra nord til sør.

Turismen i Albania er senteret omkring den 450 km lange kysten ved Adriaterhavet og det Joniske Hav som presenterer vakre uberørte strender og rolig hav.