Kykladene

Slik bookes ferger fra Kykladene til Samos

Det er flere fergeoverfarter fra Kykladene til Samos. Ferger knytter pt. 3 havner på Kykladene med 2 havner på Samos.

Det er 14 avganger ukentlig på 6 fergeruter som leveres av 1 fergeselskap, inkludert Hellenic Seaways. Den kortest overfart tar omkring 3 timer 40 minutter (Mykonos til Karlovassi ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Kykladene og Samos. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Kykladene Samos kart

Trykk her for kart

Om Kykladene:

Kykladene er den meste berømte øygruppen i Det Egeiske Hav. Øygruppen ligger sørøst for det greske fastlandet, og består av noen av de vakreste øyene i verden. Navnet ”Kykladene” betyr ”sirkulære øyer”, og henviser til formen av øygruppen.

Både lokale grekere og utenlandske turister drar til Kykladene hvert år, for å nyte den blendende solen og krystallblått vann i dette paradise.

Om Samos:

Samos er en øy med unik natulig skjønnhet, som ligger i det østlige Egeerhavet, med Chios i nordvest og Dodekansene I sør.

Samos er en relativt stor øy med historiske steder spredt over hele øya. De sjarmerende grønne fjellene, som skaper en unik atmosfære, de eneløse vinmarkene, som produserer den berømte Samos vin og de valre kystene med rene hvite sandstrender, gjør alle Samos til et fantastisk sted å besøke.