Kykladene

Slik bookes ferger fra Kykladene til Samos

Det er 4 fergeruter mellom Kykladene og Samos med 12 avganger ukentlig. Blue Star Ferries leverer 4 ruter, Mykonos til Karlovassi seiler 6 avganger ukentlig, Mykonos til Vathi omkring 1 gang ukenlig, Syros til Karlovassi omkring 4 ganger ukentlig & Syros til Vathi omkring 1 gang ukenlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Kykladene til Samos for å sjekke informasjon.

Kykladene Samos kart

Trykk her for kart

Om Kykladene:

Kykladene er den meste berømte øygruppen i Det Egeiske Hav. Øygruppen ligger sørøst for det greske fastlandet, og består av noen av de vakreste øyene i verden. Navnet ”Kykladene” betyr ”sirkulære øyer”, og henviser til formen av øygruppen.

Både lokale grekere og utenlandske turister drar til Kykladene hvert år, for å nyte den blendende solen og krystallblått vann i dette paradise.

Om Samos:

Samos er en øy med unik natulig skjønnhet, som ligger i det østlige Egeerhavet, med Chios i nordvest og Dodekansene I sør.

Samos er en relativt stor øy med historiske steder spredt over hele øya. De sjarmerende grønne fjellene, som skaper en unik atmosfære, de eneløse vinmarkene, som produserer den berømte Samos vin og de valre kystene med rene hvite sandstrender, gjør alle Samos til et fantastisk sted å besøke.