La Gomera

Slik bookes ferger fra La Gomera til La Palma

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom La Gomera og La Palma levert av 2 fergeselskaper – Fred Olsen Express & Naviera Armas. San Sebastian de la Gomera til Santa Cruz de La Palma ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 4 Timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på La Gomera La Palma overfart mellom San Sebastian de la Gomera og Santa Cruz de La Palma.

La Gomera La Palma kart

Trykk her for kart

Om La Gomera:

La Gomera er den nest minste av de syv hodet Kanariske Øyer, og ligger i Atlanterhavet ut for Afrikas kyst.

Den uutviklet, usporlerte, vakre øy er best å utforske til fots, siden det er mange stier på øya gjennom de frodige regnskogene og nasjonalpark.

Om La Palma:

La Palma er den femte største og mest nordvestlige øy blant Kanariøyene, og også kjent som ”La Isla Bonita”, som betyr ”den vakre øya”.

Det er et par deilige byer på La Palma, men dens mest imponerende attraksjoner er naturen dens og spktakuklære vulkanske landskap. Øyas hovedstad Santa Cruz byr på velbevarte gamle bygninger og brosteinsbelagte gater. Dette er hvor dens store havn og internasjonale lufthavn ligger.