La Palma

Slik bookes ferger fra La Palma til Tenerife

Det er 2 fergeruter mellom La Palma og Tenerife med 23 avganger ukentlig. Naviera Armas leverer 2 ruter, Santa Cruz de La Palma til Santa Cruz de Tenerife seiler 1 gang ukentlig & Santa Cruz de La Palma til Los Cristianos omkring 8 ganger ukentlig. Fred Olsen Express leverer 1 rute, Santa Cruz de La Palma til Los Cristianos som seiler 14 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra La Palma til Tenerife for å sjekke informasjon.

La Palma Tenerife kart

Trykk her for kart

Om La Palma:

La Palma, juvelen av Kanariøyene, er den mest nordvestlige og femte største øy i øygruppen. Som de andre kanariske øyer, er La Palma en vulkansk øy og er pt. den mest vulkanske aktive.

La Palma er et særdeles godt øy for en vandreferie, med hundrevis av kilometer av stier. Her kan man oppleve fjell og vulkaner, strender og regnskog, små landsbyer og betagende utsikter.

Om Tenerife:

Tenerife er den største og best kjente av Kanariøyene med en kystlinje på 350 km, og over 10 millioner besøkende årlig.

Den største grunnen til at besøkende drar til Tenerife, er at øye hele året har solskinn.

Bortsett fra de fantastiske strendene og solskinn, har øya mye annet å by på med kløfter, spektakulære klipper, skoger og rester av forhistoriske dyr. Tenerife tilbyr en unik opplevelse for alle besøkende.