Orknøyene

Slik bookes ferger fra Orknøyene til Skottland

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Orknøyene og Skottland levert av 1 fergeselskap – Pentland Ferries. St Margaret's Hope til Gills Bay ferge overfarten har daglige avganger med en seiltid fra omkring 1 time 15 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Orknøyene Skottland overfart mellom St Margaret's Hope og Gills Bay.

Orknøyene Skottland kart

Trykk her for kart

Ferger fra Orknøyene til Skottland

Om Orknøyene:

Orkneyøyene er en øygruppe bestående av omkring 70 øyer i det nordlige Skottland, omkring 16 km fra Skottlands nordkyst.

Den største øya i gruppen er kjent som ”fastlandet” og huser størstedelen av befolkningen, og her er kunst, kunsthåndverker og attraksjoner.

Orkneyøyene kombinerer sine vakre strender med rik kulturarv, kultur og vidunderlig dyreliv.

Om Skottland:

Skottland er det nordligste av de fire lander som utgjør Det Forente Kongeriket, Storbritannia. Landet er omgitt av Nord-Atlanterhavet i vest og nord, Nordsjøen i øst og England i sør.

Skottland er et vennlig og livlig land, som er rik på historie og kulturarv som går tilbake tusen av år. Folk kommer her for å besøke de vakre fjellene og daler, bretter, skoger og klippekyster, og nyte de opplevelsene som Skottland har å by på.

Det er et utvalg av fergeruter fra Skottland til Nord-Irland, som betjenes av moderne og velutstyrte ferger.

Det er ikke lengre noen direkte fergeforbindelse mellom Skottland og det europæiske fastlandet, men det er fergeforbindelser fra England og Nord-Irland, som får deg tett på.