Pontine Øyer

Slik bookes ferger fra Pontine Øyer til Italia

Det er flere fergeoverfarter fra Pontine Øyer til Italia. Ferger knytter pt. 2 havner på Pontine Øyer med 3 havner i Italia.

Det er 48 avganger ukentlig på 8 fergeruter som leveres av 3 fergeselskaper, inkludert SNAV, NLG & Pontina Navigazione. Den kortest overfart tar omkring 50 Minutter (Ventotene til Ischia (Casamicciola) ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Pontine Øyer og Italia. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Pontine Øyer Italia kart

Trykk her for kart

Om Pontine Øyer:

De Pontinske Øyer er en øygruppe bestående af seks øyer i Tyrrenhavet ut for Italias vestkyst, og Ponza er den største øya i gruppen.

Øyene har brede kyster, attraktive landsbyer og deilige små havner, noe som gjør gruppen til den mest ekstraordinære øygruppen i Tyrrenhavet.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.