Skopelos Øy

Slik bookes ferger fra Skopelos Øy til Hellas

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Skopelos Øy til Hellas. Det er 4 fergeselskaper med samlet 13 fergeruter som knytter Chora (Skopelos) til Alonissos , Glossa (Skopelos) til Skiathos , Chora (Skopelos), Volos, Alonissos, Agios Konstantinos, Mantoudi & Glyfa, Chora (Skopelos) til Alonissos , Volos, Skiathos, Thessaloniki, Mantoudi & Glossa (Skopelos), Glossa (Skopelos) til Skiathos , Chora (Skopelos), Volos, Alonissos, Agios Konstantinos, Mantoudi & Glyfa, Chora (Skopelos) til Alonissos , Volos, Skiathos, Thessaloniki, Mantoudi & Glossa (Skopelos), Glossa (Skopelos) til Skiathos , Chora (Skopelos), Volos, Alonissos, Agios Konstantinos, Mantoudi & Glyfa, Chora (Skopelos) til Alonissos , Volos, Skiathos, Thessaloniki, Mantoudi & Glossa (Skopelos), Glossa (Skopelos) til Skiathos , Chora (Skopelos), Volos, Alonissos, Agios Konstantinos, Mantoudi & Glyfa, Chora (Skopelos) til Alonissos , Volos, Skiathos, Thessaloniki, Mantoudi & Glossa (Skopelos), Glossa (Skopelos) til Skiathos , Chora (Skopelos), Volos, Alonissos, Agios Konstantinos, Mantoudi & Glyfa & Chora (Skopelos) til Alonissos , Volos, Skiathos, Thessaloniki, Mantoudi & Glossa (Skopelos).

Den raskeste ruten mellom Skopelos Øy og Hellas er Glossa (Skopelos) til Skiathos med en seiltid på ca. 15 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Skopelos Øy Hellas kart

Trykk her for kart

Om Skopelos Øy:

Skopelos er en gresk øy i det vestlige Egeerhav, og høre til den nordlige øygruppen Sporadene.

Øya har en lang kyststrekning, men på grunn av sit fjellrike terreng, er det meste av kysten utilgjengelig. Men dette legger bare til den attraktive øya og strendene dens som er utilgjengelige.

Om Hellas:

Hellas er et av verdens mest besøkte land. Hellas, som kan skryte av 16.000 km med kyststrekning, har Egeerhavet mod øst. Det joniske hav mot vest, Middelhavet mot sør og mange øyer.

Hellas er et varierende land med et fjellrikt fastland og fantastiske øyer med hvitkalkede hus og kirker med blå kuppel. Mange av de greske strendene har fått tildelt det blå flagget, mens landets rike historie og arv har sikret det 18 Unesco verdensarv områder.

Det greske fastlandet kan lett nås med ferge over Adriaterhavet fra Italia, mens det er mange innenlandske fergeservicer på grunn av de mange øyene. De innenlandkse fergene er moderne, men de variere basert på reisetypen. De lengre ruten e drives av konvensjonelle passasjerferge, men de kortere rutene mellom øyene drives av katamaraner og hurtigbåter.