Tenerife

Slik bookes ferger fra Tenerife til La Palma

Det er 2 fergeruter mellom Tenerife og La Palma med 24 avganger ukentlig. Naviera Armas leverer 2 ruter, Santa Cruz de Tenerife til Santa Cruz de La Palma seiler 1 gang ukentlig & Los Cristianos til Santa Cruz de La Palma omkring 9 ganger ukentlig. Fred Olsen Express leverer 1 rute, Los Cristianos til Santa Cruz de La Palma som seiler 14 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Tenerife til La Palma for å sjekke informasjon.

Tenerife La Palma kart

Trykk her for kart

Om Tenerife:

Tenerife er den største øya av de syv Kanariske Øyer, og 43% av beboerne i øygruppen bor her, noe som også gjør øya til Spanias mest befolket øy.

Dette er også den mest besøkte øya i øygruppen, og den byr velkommen til mer enn 10 millioner besøkende i året. Turister tiltrekkes av det deilige været, vakre kyststrekninger, spektakuklære strender, frodige skoger, fjell, vulkaner og en nasjonal park.

Om La Palma:

La Palma er den femte største og mest nordvestlige øy blant Kanariøyene, og også kjent som ”La Isla Bonita”, som betyr ”den vakre øya”.

Det er et par deilige byer på La Palma, men dens mest imponerende attraksjoner er naturen dens og spktakuklære vulkanske landskap. Øyas hovedstad Santa Cruz byr på velbevarte gamle bygninger og brosteinsbelagte gater. Dette er hvor dens store havn og internasjonale lufthavn ligger.