Tunisia

Slik bookes ferger fra Tunisia til Sicilia

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Tunisia og Sicilia levert av 2 fergeselskaper – Grandi Navi Veloci & Grimaldi Lines. Tunis til Palermo ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 12 Timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Tunisia Sicilia overfart mellom Tunis og Palermo.

Tunisia Sicilia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Tunisia til Sicilia

Om Tunisia:

Tunisia er det nordligste landet i Afrika, omkranset av Algerie i vest, Libya i sørøst og Middelhavet i nord og vest.

Tunisia er best kjent som en sommer destinasjon, med en sandete Middelhavskyst. Men det er mye mer å utforske i landet, fra de karakteristiske husene til de store gamle ruinene og de bølget sanddyner i Sahara.Tunisia er en sann sammensmeltning av alt det, Nord-Afrika har å by på.

Om Sicilia:

Øya Sicilia, som ligger ut for Italias sørkyst, er den største av de mange italienske øyene og er omgitt av det joniske hav, Tyrrenhavet og Middelhavet.

Dele av Sicilia er på samme breddegrad som den nordafrikanske kysten, noe som resulterer i et mildt klima som gjør øya attraktiv året rundt, ikke bare for besøkender fra det italienske fastlandet, men også fra utlandet.

På Sicilias østkyst finner man Etna, den største aktive vulkanen i Europa.

Det er en rekke fergeruter til og fra naboøyene og det italienske fastlandet, samt internasjonale forbindelser til blant annet Malta og Tunesia.