moby_lines_moby_otta

Moby Otta

Drevet av Moby LinesGenoa Olbia & Livorno Olbia ruter

Moby Lines cruise ferge Moby Otta har stor kjøretøy og passasjer kapasitet. Fasilitetene om bord inkluderer omkring 400 lugarer, et utvalg av spise- og drikkesteder, svømmebasseng med soldekk, lekeområde og mer.

Lugar/seter om bord

Det er 400 innvendige og utvendige lugarer på Moby Otta samt et utvalg av suiter. Hvis du foretrekker å reise uten lugar, er det et sitteområde med behagelige seter.

Mat og drikke om bord

Om bord på Moby Otta finner du en a la carte restaurant, hvor det er et utvalg av lekre retter og en buffet restaurant, som tilbyr et utvalg av friske retter samt en barnemeny. Ved pizzapoint kan du kjøpe autentisk italiensk pizza og det er også en iskiosk. Ved Lido Bar kan du nyte en drink i solen.

Shopping om bord

I Moby Ottas butikker finner du et utvalg av tøy, leketøy, magasiner, bøker og mer.

Ytterligere fasiliteter om bord

Moby Otta har også en gelateria, svømmebasseng med solarium og en show salong.

Reisende med barn

Moby Otta holder barn underholdt under reisen og har et stort ”Childrens World” lekeområde. Det er også et lokale med spill til de eldre barna.

Tilgjengelighet

Hvis du har bruk for assistanse under reisen din skal du opplyse om dette når du booker fergebilletten din og sikre at du ankommer i havnen minst to timer før avgang, hvor du skal kontakte personalet.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Moby Otta guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Moby Otta anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!