Rostock

Slik bestiller du en ferge til Rostock

Med Direct Ferries kan du sammenligne alle ferger til Rostock i Tyskland for å sikre deg at du finner den beste prisen for fergeoverfarten din.

Ved å bruke vår pris-søk funksjon kan du sjekke seilplaner, priser og ledighet for ferger til Rostock, eller sammenligne reisemålet ditt med alternative havner, ikke bare i Tyskland, men også lengre vekk.

Det kunne ikke være lettere å få en pris eller foreta en booking. Alt du skal gjøre er å velge din foretrukne Rostock rute fra menyen, antall passasjerer og søke. Hvis du er etter en Rostock ferge, skal du besøke vår Rostock Ferge side.

Ferger til Rostock

Trykk her for kart

Ferge til Rostock alternativer

Rostock Ferge servicer

 • Scandlines Gedser til Rostock
  • 10 Daglige Avganger 1 time 45 min
  • Få pris
 • Stena Line Trelleborg til Rostock
  • 3 Daglige Avganger 6 t
  • Få pris
 • TT Line Trelleborg til Rostock
  • 3 Daglige Avganger 5 t 30 min
  • Få pris

Ferge til Rostock anmeldelser

 • "En god opplevelse"

  Det har vært en god opplevelse med avslapning og god mat fasiliteter.

  'Souheil' reiste på Ferge til Rostock med Scandlines

  Les mer Les mindre
 • "Opplevelse av å være bondefanget i forbindelse med billettreservasjon og betaling."

  Jeg reserverte og betalte tur-retur billett via Scandlines hjemmeside. Jeg reserverte returreisen til den 150816 kl. 15. av uforutsette årsaker ankom jeg først til Rostock den 160816. Ved forevisning av tur-retur billetten min fikk jeg opplyst at den var ugyldig. Jeg måtte derfor kjøpe en ny enkeltbillett til 125 euro. Det er kanskje noe jeg i forbindelse med reservasjonen har oversett, men det skal da være mulig å gjøre det riktig selv om jeg er 73 år. Derfor føler jeg ikke det er en rimelig behandling. På skipet Berline er toalettene felles for menn og kvinner. Det luktet en del av urin på begge overfarter. Derfor vil en løsning være at menn har egne toalettforhold herunder urinal. Det kunne kjøpes lekkert smørebrød (på rugbrød).

  'Ole Frank Nielsen' reiste på Ferge til Rostock med Scandlines

  Les mer Les mindre
 • "Gedser-Rostock (Berlin)"

  Jeg reiste fra Danmark til Tyskland 6. august kl. 13:00. det var masse av reisende, men det er jo å forvente, og var som sådan heller ikke problemet. Vi fant en sitteplass, men måtte vente i en lang kø for å bare få en smule å spise. Etter maten ville vi egentlig ha hatt en kaffe eller lign. Men orket simpelthen ikke å stå i kø igjen for en kopp kaffe og et ganske lite utvalg av tilbehør. Et skip som dette burde være egnet til å kunne gi service til antallet passasjerer som er plass til og så gjør det jo heller ikke noe at personalet smiler og er imøtekommende. Det er tross alt etservicefag de arbeider i. Jeg vil anbefale skipet som helhet, da overfarten er behagelig og omgivelsene er fine. Jeg reiste retur 12. agusust, men hadde da spist før jeg gikk om bord :)

  'Susanne Friis Eilersen' reiste på Ferge til Rostock med Scandlines

  Les mer Les mindre
 • "Rostock-Gedser"

  Turen var med Berlin den nye ferge. Flott ferge, super toalettforhold, men uforskammet høy priser i kateferiaen. Tar selv noe med å spise neste gang.

  'Erik Ellingsen' reiste på Ferge til Rostock med Scandlines

  Les mer Les mindre