De pelagiske øyer

Slik bookes ferger fra De pelagiske øyer til Sicilia

Det er 2 fergeruter mellom De pelagiske øyer og Sicilia med 21 avganger ukentlig. Liberty Lines Fast Ferries leverer 2 ruter, Lampedusa til Porto Empedocle seiler 5 avganger ukentlig & Linosa til Porto Empedocle omkring 5 ganger ukentlig. Siremar leverer 2 ruter, Lampedusa til Porto Empedocle seiler 5 avganger ukentlig & Linosa til Porto Empedocle omkring 6 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra De pelagiske øyer til Sicilia for å sjekke informasjon.

De pelagiske øyer Sicilia kart

Trykk her for kart

Ferger fra De pelagiske øyer til Sicilia

Om De pelagiske øyer:

Pelagie øygruppen er beliggende sør for Sicilia, og utgjør den sørligste delen av Italia.

Pelagie øyer består av Lampedusa, Linosa og Lampione.

Øygruppen er blant de mest fantastiske øyene i Italia, og kan skryte av å ha noen av landets beste strender.

Det beste tidspunktet å besøke øygruppen på er mellom mai og september, da det ikke foregår mye utenfor sesongen, selv om været generelt er varmt året rundt.

Om Sicilia:

Øya Sicilia, som ligger ut for Italias sørkyst, er den største av de mange italienske øyene og er omgitt av det joniske hav, Tyrrenhavet og Middelhavet.

Dele av Sicilia er på samme breddegrad som den nordafrikanske kysten, noe som resulterer i et mildt klima som gjør øya attraktiv året rundt, ikke bare for besøkender fra det italienske fastlandet, men også fra utlandet.

På Sicilias østkyst finner man Etna, den største aktive vulkanen i Europa.

Det er en rekke fergeruter til og fra naboøyene og det italienske fastlandet, samt internasjonale forbindelser til blant annet Malta og Tunesia.