Dodekanesene

Slik bookes ferger fra Dodekanesene til Athen

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Dodekanesene til Athen. Det er 2 fergeselskaper med samlet 15 fergeruter som knytter Karpathos til Pireus , Kalymnos til Pireus , Kastelorizo til Pireus , Kos til Pireus , Leros til Pireus , Nisyros til Pireus , Patmos til Pireus , Astypalea til Pireus , Rhodos til Pireus , Tilos til Pireus & Lipsi til Pireus .

Den raskeste ruten mellom Dodekanesene og Athen er Astypalea til Pireus med en seiltid på ca. 7 timer 35 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Dodekanesene Athen kart

Trykk her for kart

Om Dodekanesene:

Dodekansene er en gruppe på 12 greske øyer og 150 mindre øyer i Det Egeiske Hav, som markerer den østlige enden på Kretahavet. Øyene hører til den sørlige Sporadene øygruppe, og har en rikt historie med bysantinske kirker og middelalderske borger.

Den største og mest kjente øya i gruppen er Rhoodos, som også har den mest historiske betydningen som øygruppens historiske hovedstad.