Dodekanesene

Slik bookes ferger fra Dodekanesene til Kreta

Det er flere fergeoverfarter fra Dodekanesene til Kreta. Ferger knytter pt. 5 havner på Dodekanesene med 2 havner på Kreta.

Det er 15 avganger ukentlig på 10 fergeruter som leveres av 2 fergeselskaper, inkludert Anek Lines & SeaJets. Den kortest overfart tar omkring 1 time 15 minutter (Kasos til Sitia ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Dodekanesene og Kreta. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Dodekanesene Kreta kart

Trykk her for kart

Om Dodekanesene:

Dodekansene er en gruppe på 12 greske øyer og 150 mindre øyer i Det Egeiske Hav, som markerer den østlige enden på Kretahavet. Øyene hører til den sørlige Sporadene øygruppe, og har en rikt historie med bysantinske kirker og middelalderske borger.

Den største og mest kjente øya i gruppen er Rhoodos, som også har den mest historiske betydningen som øygruppens historiske hovedstad.

Om Kreta:

Kreta er den største greske øya, og er mer som et lite land enn noen annen gresk øy, og antagelig og så den mest fascinerende.

Kreta er kjent for sin naturlige kjønnhet og varierende landskap, med 1000 kilometer lange kystlinjer og mange bukter. Øya tilbyr sandstrender langs det krystallblå middelhavet, friktbare sletter, forrevne fjell og arkitektur.