Estland

Slik bookes ferger fra Estland til Sverige

Det er 2 fergeruter mellom Estland og Sverige med 15 avganger ukentlig. Tallink Silja leverer 1 rute, Tallinn til Stockholm som seiler 3 ganger ukentlig. Viking Line leverer 1 rute, Tallinn til Stockholm som seiler 6 ganger ukentlig. DFDS Seaways leverer 1 rute, Paldiski til Kapellskar som seiler 6 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Estland til Sverige for å sjekke informasjon.

Estland Sverige kart

Trykk her for kart

Ferger fra Estland til Sverige

Om Estland:

Estonia er et land i den baltiske regionen i Nord-Europa, omgitt av Den Finske Bukt mot nod, Østersjøen mot vest, Latvia mot sør og Russland mot øst.

Selv om landet er lite i størrelse er det ekstremt dynamisk med en lang kystlinje og herlige strender. Sommersesongen er kort, men Estland er mer enn strender. Tallinns midderalderlige gamle bydel byr på et innblikk inn i et eks-sovjetisk besatt land som nå er en del av EU.

Om Sverige:

Sverige er det største av de nordiske landene, omkranset av Norge og Finland og er knyttet til Danmark via Øresundsbroen.

Sverige byr på en rekke utendørs aktiviteter; fra skirenn, skøyteløp, vandring, kano, sykling, seilsport og ridning til durelivet som kan ses, fra brune bjørner til ulver. Landets gamle by Stockholm er en av de best kjente, og er et godt sted å oppleve landets kultur.