Finland

Slik bookes ferger fra Finland til Estland

Det er 4 fergeruter mellom Finland og Estland med 20 avganger daglig. Tallink Silja leverer 4 ruter, Helsingfors til Tallinn seiler 8 ganger daglig, Mariehamn til Tallinn omkring 3 ganger ukentlig, Vuosaari til Muuga omkring 11 ganger ukentlig & Turku til Tallinn omkring 3 ganger ukentlig. Viking Line leverer 2 ruter, Helsingfors til Tallinn seiler 3 ganger daglig & Mariehamn til Tallinn omkring 3 ganger ukentlig. Eckerö Line leverer 2 ruter, Helsingfors til Tallinn seiler 16 avganger ukentlig & Vuosaari til Muuga omkring 11 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Finland til Estland for å sjekke informasjon.

Finland Estland kart

Trykk her for kart

Om Finland:

Finland er et nordisk land i Nord-Europa, som er omgitt av Sverige i vest, Norge i nord, Russland i øst og Estland i sør over den Finske Bukt.

I modsetning til naboene sine Norge og Sverige, er landskapet nokså flatt med rullende sletter, purker og lave brette, men det bare er fjell mye nord på.

Om Estland:

Estland er en baltisk perle i Nord-Europa og avgrenser med Latvia i sør og Russland i øst. Landets kystlinjer er ut til Den Finske Bukt mot nord og Østersjøen mot vest.

Estland kan skryte av den best beskyttet og intakte middelalderby i Europa. Den gamle byen Tallinn har vært på Unescos verdensarv liste siden 1997.

Estland har over 1500 øyer, og byr på uberørt natur og strender.