Finland

Slik bookes ferger fra Finland til Latvia

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Finland og Latvia levert av 1 fergeselskap – Tallink Silja. Helsingfors til Riga ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 18 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Finland Latvia overfart mellom Helsingfors og Riga.

Finland Latvia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Finland til Latvia

Om Finland:

Finland er et nordisk land i Nord-Europa, som er omgitt av Sverige i vest, Norge i nord, Russland i øst og Estland i sør over den Finske Bukt.

I modsetning til naboene sine Norge og Sverige, er landskapet nokså flatt med rullende sletter, purker og lave brette, men det bare er fjell mye nord på.

Om Latvia:

Latvia er et europeisk land beliggende på kysten av Østersjøen, omkranset av Estland i nord, Russland i øst, Hviterussland i sørøst og Litauen i sør.

Latvia er et kompakt land med 500 km sandstrender nær historiske byer. Den berømte hovedstaden Riga har 6 Unesco verdensarvsområder.