Kefalonia

Slik bookes ferger fra Kefalonia til Hellas

Det er 3 fergeruter mellom Kefalonia og Hellas med 35 avganger ukentlig. Levante Ferries leverer 3 ruter, Sami til Ithaka (Pisaetos) seiler 7 avganger ukentlig, Sami til Patras omkring 7 ganger ukentlig & Poros (Kefalonia) til Kyllini omkring 3 ganger daglig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Kefalonia til Hellas for å sjekke informasjon.

Kefalonia Hellas kart

Trykk her for kart

Om Kefalonia:

Kefallonia er den største av De Joniske Øyer i det vestlige Hellas, og har et mildt klima og fremragende strender.

Øya ble populær blant turister i 80ene, og får nå besøkende fra hele verden og er godt utstyrt til å handtere tilstrømmingen av turister i den travle sesongen.

Med to fergehavner på øya (Sami og Poros) er Kefallonia ideelt beliggende for forbindelser til andre greske øyer.

Om Hellas:

Hellas er et av verdens mest besøkte land. Hellas, som kan skryte av 16.000 km med kyststrekning, har Egeerhavet mod øst. Det joniske hav mot vest, Middelhavet mot sør og mange øyer.

Hellas er et varierende land med et fjellrikt fastland og fantastiske øyer med hvitkalkede hus og kirker med blå kuppel. Mange av de greske strendene har fått tildelt det blå flagget, mens landets rike historie og arv har sikret det 18 Unesco verdensarv områder.

Det greske fastlandet kan lett nås med ferge over Adriaterhavet fra Italia, mens det er mange innenlandske fergeservicer på grunn av de mange øyene. De innenlandkse fergene er moderne, men de variere basert på reisetypen. De lengre ruten e drives av konvensjonelle passasjerferge, men de kortere rutene mellom øyene drives av katamaraner og hurtigbåter.