Nord Irland

Slik bookes ferger fra Nord Irland til Skottland

Det er 2 fergeruter mellom Nord Irland og Skottland med 84 avganger ukentlig. P&O Irish Sea leverer 1 rute, Larne til Cairnryan som seiler 7 ganger daglig. Stena Line leverer 1 rute, Belfast til Cairnryan som seiler 5 ganger daglig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Nord Irland til Skottland for å sjekke informasjon.

Nord Irland Skottland kart

Trykk her for kart

Ferger fra Nord Irland til Skottland

Om Nord Irland:

Nord-Irland er del av Storbritannia, og ligger i den nordøstlige delen av øy Irland.

Nord-Irland har masse av inspirerte steder, fantastisk landskap og vennlige mennesker. Hver region i Nord-Irland er så karakteristisk med med mye å by på. Hovedstaden Belfast var fødestedet for Titanic, og har nå verdens største Titanic Belfast opplevelse for å fortelle historien om Titanic.

Om Skottland:

Skottland er det nordligste av de fire lander som utgjør Det Forente Kongeriket, Storbritannia. Landet er omgitt av Nord-Atlanterhavet i vest og nord, Nordsjøen i øst og England i sør.

Skottland er et vennlig og livlig land, som er rik på historie og kulturarv som går tilbake tusen av år. Folk kommer her for å besøke de vakre fjellene og daler, bretter, skoger og klippekyster, og nyte de opplevelsene som Skottland har å by på.

Det er et utvalg av fergeruter fra Skottland til Nord-Irland, som betjenes av moderne og velutstyrte ferger.

Det er ikke lengre noen direkte fergeforbindelse mellom Skottland og det europæiske fastlandet, men det er fergeforbindelser fra England og Nord-Irland, som får deg tett på.