Sverige

Slik bookes ferger fra Sverige til Estland

Det er 2 fergeruter mellom Sverige og Estland med 16 avganger ukentlig. Tallink Silja leverer 1 rute, Stockholm til Tallinn som seiler 4 ganger ukentlig. Viking Line leverer 1 rute, Stockholm til Tallinn som seiler 6 ganger ukentlig. DFDS Seaways leverer 1 rute, Kapellskar til Paldiski som seiler 6 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Sverige til Estland for å sjekke informasjon.

Sverige Estland kart

Trykk her for kart

Ferger fra Sverige til Estland

Om Sverige:

Sverige er et skandinavisk land i Nord-Europa omkranset av Norge og Finland, og er knyttet til Danmark med en bro-tunnel.

Sverige har et fantastisk friluftsliv og tiltrekker mange besøkende om sommeren, hvor man kan nyte vandreturer mellom hytter eller campingplasser i de vakre fjellene.

Sverige byr også på kultur, kulturarv og kunst. I Stockholm eller Gøteborg kan man se fortiden, nåtiden og framtiden for Sverige.

Om Estland:

Estland er en baltisk perle i Nord-Europa og avgrenser med Latvia i sør og Russland i øst. Landets kystlinjer er ut til Den Finske Bukt mot nord og Østersjøen mot vest.

Estland kan skryte av den best beskyttet og intakte middelalderby i Europa. Den gamle byen Tallinn har vært på Unescos verdensarv liste siden 1997.

Estland har over 1500 øyer, og byr på uberørt natur og strender.