Estland

Slik bookes ferger fra Estland til Finland

Det er 4 fergeruter mellom Estland og Finland med 21 avganger daglig. Tallink Silja leverer 4 ruter, Tallinn til Helsingfors seiler 7 ganger daglig, Tallinn til Mariehamn omkring 7 ganger ukentlig, Muuga til Vuosaari omkring 11 ganger ukentlig & Tallinn til Turku omkring 3 ganger ukentlig. Viking Line leverer 2 ruter, Tallinn til Helsingfors seiler 3 ganger daglig & Tallinn til Mariehamn omkring 5 ganger ukentlig. Eckerö Line leverer 2 ruter, Tallinn til Helsingfors seiler 3 ganger daglig & Muuga til Vuosaari omkring 3 ganger daglig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Estland til Finland for å sjekke informasjon.

Estland Finland kart

Trykk her for kart

Om Estland:

Estonia er et land i den baltiske regionen i Nord-Europa, omgitt av Den Finske Bukt mot nod, Østersjøen mot vest, Latvia mot sør og Russland mot øst.

Selv om landet er lite i størrelse er det ekstremt dynamisk med en lang kystlinje og herlige strender. Sommersesongen er kort, men Estland er mer enn strender. Tallinns midderalderlige gamle bydel byr på et innblikk inn i et eks-sovjetisk besatt land som nå er en del av EU.

Om Finland:

Finland er ett av verdens mest nordlige land, og ligger i nord Europa. Finland deler grenser med Sverige i vest, Norge i nord og Russland i øst.

Finland har kontrasterende vær med midnattssolen i den varme sommer og nordlyset i den snødekkede mørke vinter. Landets uspolert skoger og tusenvis av øyer og purker tilbyr masse av muligheter for besøkende, som ønsker å nyte de vakre naturlige omgivelser.