Irland

Slik bookes ferger fra Irland til Wales

Det er 3 fergeruter mellom Irland og Wales med 91 avganger ukentlig. Irish Ferries leverer 2 ruter, Dublin til Holyhead seiler 5 ganger daglig & Rosslare til Pembroke omkring 14 ganger ukentlig. Stena Line leverer 2 ruter, Dublin til Holyhead seiler 4 ganger daglig & Rosslare til Fishguard omkring 14 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Irland til Wales for å sjekke informasjon.

Irland Wales kart

Trykk her for kart

Om Irland:

Irland er en øy i Nord-Atlanterhavet, som ligger vest for Storbritannia. Øya er politisk delt mellom Republikken Irland og Nord-Irland, som er en del av Storbritannia.

Regionen har et varierende landskap med kystnære fjell og lave sletter. Irlands enestående naturskjønnhet er av stor interesse for mange turister.

Om Wales:

Wales er et land som er del av Storbritannia, og er omkranset av England i øst og Det Irske Hav i nord og vest.

Selv om det er et relativt lite land, er det pakket med attraksjoner; fra sine fem nasjonal parker og områder med enestående naturskjønnhet, til det høyeste fjellet i Wales og England og fremragende strender.