Italia

Slik bookes ferger fra Italia til Albania

Det er flere fergeoverfarter fra Italia til Albania. Ferger knytter pt. 4 havner i Italia med 3 havner i Albania.

Det er 36 avganger ukentlig på 5 fergeruter som leveres av 6 fergeselskaper, inkludert Grandi Navi Veloci, Adria Ferries, Ventouris Ferries, Red Star Ferries, European Ferries & A-Ships Management S.A. Den kortest overfart tar omkring 5 timer 30 minutter (Brindisi til Vlora ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Italia og Albania. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Italia Albania kart

Trykk her for kart

Om Italia:

Italia har flest Unesco verdensarvsområder i verden. Landet er kjent som fødestedet for den vestlige kulturen sammen med Hellas.

Italia er full av kunst og momumenter, og nesten hver eneste by byr på et par interessante steder. Fra de romerske ruinene, bysantinske byer og renessanse mesterverk til brosteinsbelagte gater, vakre kirker og fantastiske strender – Italia gir sjeldne opplevelser som ikke kan overvurderes.

Om Albania:

Albania er et land i det sørøstlige Europa, som har grenser mot Montenegro, Kosovo, Makedonia og Hellas, og kystlinjer mot Adriaterhavet og Det Joniske Hav. På grunn av landets geografiske plassering varierer været fra nord til sør.

Turismen i Albania er senteret omkring den 450 km lange kysten ved Adriaterhavet og det Joniske Hav som presenterer vakre uberørte strender og rolig hav.