Italia

Slik bookes ferger fra Italia til Albania

Det er 3 fergeruter mellom Italia og Albania med 56 avganger ukentlig. Grandi Navi Veloci leverer 1 rute, Bari til Durres som seiler 12 ganger ukentlig. Adria Ferries leverer 2 ruter, Bari til Durres seiler 12 avganger ukentlig & Ancona til Durres omkring 6 ganger ukentlig. Ventouris Ferries leverer 1 rute, Bari til Durres som seiler 12 ganger ukentlig. European Ferries leverer 1 rute, Brindisi til Vlora som seiler 7 ganger ukentlig. A-Ships Management S.A leverer 1 rute, Brindisi til Vlora som seiler 7 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Italia til Albania for å sjekke informasjon.

Italia Albania kart

Trykk her for kart

Om Italia:

Italia har flest Unesco verdensarvsområder i verden. Landet er kjent som fødestedet for den vestlige kulturen sammen med Hellas.

Italia er full av kunst og momumenter, og nesten hver eneste by byr på et par interessante steder. Fra de romerske ruinene, bysantinske byer og renessanse mesterverk til brosteinsbelagte gater, vakre kirker og fantastiske strender – Italia gir sjeldne opplevelser som ikke kan overvurderes.

Om Albania:

Albania er et land i det sørøstlige Europa, som har grenser mot Montenegro, Kosovo, Makedonia og Hellas, og kystlinjer mot Adriaterhavet og Det Joniske Hav. På grunn av landets geografiske plassering varierer været fra nord til sør.

Turismen i Albania er senteret omkring den 450 km lange kysten ved Adriaterhavet og det Joniske Hav som presenterer vakre uberørte strender og rolig hav.