Litauen

Slik bookes ferger fra Litauen til Sverige

Det er 2 fergeruter mellom Litauen og Sverige med 12 avganger ukentlig. TT Line leverer 2 ruter, Klaipeda til Karlshamn seiler 4 avganger ukentlig & Klaipeda til Trelleborg omkring 1 gang ukenlig. DFDS Seaways leverer 1 rute, Klaipeda til Karlshamn som seiler 7 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Litauen til Sverige for å sjekke informasjon.

Litauen Sverige kart

Trykk her for kart

Ferger fra Litauen til Sverige

Om Litauen:

Litauen er det største av de tre baltiske landene, og ligger langs den sørøstlige kysten av Østersjøen, øst for Sverige og Danmark.

Som det sørligste av de tre baltiske landene, setter Litauens historiske av det vekk fra de andre. Hovedstaden Vilnius er den største og en av de eldste byene i landet, og kan skryte av de mest vidunderlige arkitektoniske stilartene.

Om Sverige:

Sverige er det største av de nordiske landene, omkranset av Norge og Finland og er knyttet til Danmark via Øresundsbroen.

Sverige byr på en rekke utendørs aktiviteter; fra skirenn, skøyteløp, vandring, kano, sykling, seilsport og ridning til durelivet som kan ses, fra brune bjørner til ulver. Landets gamle by Stockholm er en av de best kjente, og er et godt sted å oppleve landets kultur.