Tyrkia

Slik bookes ferger fra Tyrkia til De Egeiske Øyer

Det er flere fergeoverfarter fra Tyrkia til De Egeiske Øyer. Ferger knytter pt. 4 havner i Tyrkia med 2 havner i De Egeiske Øyer.

Det er 58 avganger ukentlig på 5 fergeruter som leveres av 4 fergeselskaper, inkludert Ertürk Lines, Turyol, Meander Travel & Dentur Avrasya. Den kortest overfart tar omkring 20 minutter (Cesme til Chios ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Tyrkia og De Egeiske Øyer. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Tyrkia De Egeiske Øyer kart

Trykk her for kart

Om Tyrkia:

Tyrkia er et transkontinentalt land, som hovedsakelig er beliggende i det vestlige Asia, med en liten del av landet i det sørøstlige Europa. Landet har en kyst ved Middelhavet mot sør, Egeerhavet mot vest og Svartehavet mot nord.

Alle deler av Tyrkia er fulle av gamle ruiner og arkitektonisk arv. Fra Anatolia, hvor den tidligste bosetningen i landet ble funnet, til marmor ruiner av hundrevis av byer, templer og monumenter etterlatt av gamle grekere og romere. Det er nok så mye å utforske i Tyrkia.

Om De Egeiske Øyer:

De Egeiske Øyer ligger i Det Egeisk Hav, mellom den sørlige og østlige delen av det greske fastlandet og den vestlige siden av Tyrkia. Den sørligste øya er Kreta, som også er Hellas største øy og markerer enden av Det Egeisk Hav.

De Egeiske Øyer ses ofte som en stor del av gresk kultur og tradisjon. De vakre sandstrendene, karakteristisk arkitektur, tradisjonell livsstil og varme, gjestfritt mennesker gir alle en spesiell opplevelse.