Turku
Kapellskar
Ferger til Sverige
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Turku til Kapellskar Ferge

Turku Kapellskar fergeruten knytter Finland med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Tallink Silja Line. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 12 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Turku Kapellskar fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Finland til Sverige
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Turku til Kapellskar?

Fergetiden fra Turku til Kapellskar er omtrent 12h 30m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Turku og Kapellskar?

Det er 1 fergeoperatører for Turku til Kapellskar, og dette er
  • Tallink Silja

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Turku til Kapellskar?

Bestill ferger fra Turku til Kapellskar gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Turku til Kapellskar?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Turku til Kapellskar med
  • Tallink Silja

Kan du ta med bilen din på fergen fra Turku til Kapellskar?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Turku til Kapellskar med
  • Tallink Silja

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Turku til Kapellskar?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt om bord på fergene.

Hva er avstanden fra Turku til Kapellskar?

Avstanden mellom Turku til Kapellskar er omtrent 193 nautiske mil.

Turku Guide

Turku ligger på sørvestkysten av Finland ved munningen av elven Aura. Byens historie går tilbake til 1200-tallet, noe som gjør den til Finlands eldste by, og på denne tiden ble den sett på som et viktig knutepunkt i landet. Mellom 1809 og 1812 var Turku Finlands hovedstad, og frem til slutten av 1840-årene var det Finlands største by. Selv om Turku som by ikke er så viktig som den var, er byen fortsatt en regional hovedstad innad i landet, og er en viktig handelsstand i Nord- Europa.
Byen har vært stedet for mange av Finlands viktigste hendelser, og har hatt en betydelig innflytelse på landets historie. Turku ble tildelt prisen for Europas kulturhovedstad i 2011, sammen med hovedstaden i Estland, Tallin. I 1996 ble Turku utpekt som Finlands offisielle Juleby.
På grunn av Turkus beliggenhet, er havnen en travel handels- og passasjerhavn. Hvert år reiser over 3 millioner passasjerer gjennom her til både Stockholm og Mariehamn.


Kapellskar Guide

Den svenske byen Kapellskar ligger på Østersjøkysten ca. 90 km nord for Stockholm.
Byens havn er den nordligste av ‘Stockholms havnene', og er en av Sveriges største `kjør på- kjør av havn, og er et viktig punkt for de som reiser til Finland, Russland, Norge og de Baltiske landa.
Byen ligger i Norrtälje kommune, som er i Stockholms fylke øst i Sverige. Kommunen ble opprettet i 1971 når flere kommuner ble sammenslått og er nå den største og nordligst kommunen i Stockholm. Mange av husene i området er sommerhus, som bare er bebodd om sommeren. Dette er på grunn av at byen ligger ved Stockholms skjærgård, noe som gjør det til et populært område blant stockholmere og turister.
Det er fergeforbindelser fra Kapellskar til Finland, Estland og Åland med regelmessige ferger til Mariehamn, Naantali og Paldiski. Innsjekkingen stenger en time før avgang.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.